Navigácia

 

Szexi lányokkal erősít az Omega – fotók

Csinos szlovák lánytrióval, a Lady Colorsszal bővül az Omega Kassán. Nem kizárt, a három énekesnő nem csak egy koncerten lép fel a le­gen­dás zenekarral. Az Omega már próbál a de­cem­ber 28-i, Papp László budapest sportarénabeli nagykoncertre, ahol fellép a 100 Folk Celsius is. Ennek lesz az egyik főpróbája a szombati fellépés Kassán, ahol a színpadon már ott lesz a csinos lánytrió is.

Kóbor János még nem találkozott velük, de tudta, hogy készült egy videóklip is, amelyen a lányok a Gyöngyhajú lány feldolgozását éneklik szlovákul. A trió nagyon népszerű Szlovákiá­ban, ők jelentkeztek, hogy nagy megtiszteltetés lenne a számukra, ha a kassai steel arénabeli Omega-koncerten színpadra léphetnének.

– A most megjelent Volt egyszer egy vadkelet című lemezünkön egyébként is közreműködik több külföldi előadó, ezért annak sincs akadálya, hogy a koncerteken is fellépjenek ve­lünk, főleg saját hazájukban. Ha a mi dalunkat éneklik, népszerűsítik, annak pedig mindig örülünk – mondta a Borsnak az Omega frontembere, Kóbor János. A zenekarban már egyébként is van több női előadó. A basszusgitáros Szöllőssy Kati már évek óta fellép az Omegával, Minya Vivien a vokált erősíti, Keresztes Ildikó hangja pedig felvételről szól a lemezen. A zenekar más meglepetéssel is készül. Jövőre, ha minden jól megy, elhozzák nekünk a 60-as, 70-es évek nagyágyúit.